2zones internet café

Steve vertelt:

Ik heb véle goede herinneringen aan 2zones.. Dezelfde droom die we allemaal hadden..! Van de klanten die 's morgens al stonden te wachten tot we openden of diegenen die tot de laatste seconde van onze openinguren aan 't surfen waren.. die we bijna letterlijk moesten buiten zetten. En alle andere unieke klanten tussenin.

Voor ons was elke klant een VIP of vic (very important customer, zoals ik ze noem) met zijn eigen verhaal.. en dat vertelden ze gelukkig vaak aan ons..

Van de klant die zijn éérste email adres wilde aanmaken.. over de gamers die kwamen om te langamen.. tot de ondernemer die een nieuwe website door ons wilde laten designen.

Ik denk niet dat ik de énige ben die er een 'internet verslaving' heeft aan overgehouden! ;) Nee, alle gekheid op een stokje we hebben over de jaren heen honderden wellicht wel duizenden mensen geholpen dag in dag uit..

De grootste verandering was toch wel die herinrichting van 2zones. Met die blauwe design 'surf cloud' die in alle kranten stond! In combinatie met een professionele dienstverlening hadden we de lat erg hoog gelegd voor onszelf en nog meer voor de concurentie (in de mate dat die er was natuurlijk). Het was niet elke dag rozengeur en maneschijn maar ik denk dat iedereen kan beamen dat 2zones een succesverhaal was.

In mijn ogen (en dit is een groot compliment) was 2zones de 'Zillion' van de intercafé's. Wie ooit in 2zones of Zillion is geweest weet wat ik bedoel. Héél ver voorop zijn tijd in combinatie met een unieke sfeer..!! en zoveel meer...

Voor mij persoonlijk 5 prachtige jaren, waarvoor dank!

(Heb je zelf mooie of onthutsende herinneringen aan 2zones? Stuur ze me vandaag nog!)